Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot

1. Toimitusaika

Toimitusaika on noin viikon. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Pianoste ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ulkoisista seikoista, kuten postin toimituksesta, lakosta, luonnonmullistuksesta, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

2. Toimitustapa

Toimitamme tilaukset postipakettina lähimpään postitoimipaikkaan.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Toimitamme tuotteet vain Suomeen. Asiakas vastaa ilmoittamansa osoitteen oikeellisuudesta. Virheellisen osoitteen tai noutamattoman lähetyksen johdosta palautuneen lähetyksen uudelleenlähettämiskulut peritään tilaajalta. Tilaaja on velvollinen tarkastamaan tuotteen kunnon sen saadessaan ja hänen on huomautettava kuljetuksessa tai valmistuksessa tapahtuneesta virheestä välittömästi tuotteen saatuaan.

3. Noutamaton tilaus postitoimipaikasta

Posti säilyttää tilausta seitsemän (7) päivää. Verkkokauppaan palautuneesta noutamattoman tilauksen uudelleen lähettämisestä perimme 18,00 euron postituskulun (sisältää Postin palautuslähetyksen ja tuotteen uudelleen lähettämisen).

4. Maksutavat

Maksutapana on tilisiirto. Kun asiakkaan maksu näkyy tilillä, tuote lähetetään asiakkaalle vuorokauden kuluessa.

5. Palautusoikeus

Käyttämättömällä tuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ilmoita asiasta viipymättä yhteystietolomakkeella

6. Yhteystiedot

Koskettimet Soimaan!

t:mi Pianoste

Sanni merruntaus

Rautamalminkatu 2 as. 1

08200 Lohja

050 3822 491