Pianokoulu Pianoste

Innostava oppikirja pianonsoittoon

Koskettimet soimaan! - alkusoitto on monipuolinen, iloinen ja innostava pianokoulu. Onnistumisen ilo on kirjan johtoajatus. Kirja etenee selkeästi ja loogisesti. Koskettimet soimaan! - alkusoitto sisältää runsaasti uutta, ennen julkaisematonta oppimateriaalia. Mukana on myös tuttuja lasten suosikkeja. Tutuksi tulevat musiikin monet eri lajit. Koskettimet soimaan - alkusoitto on uudenlainen kirja n. 6-10-vuotiaan ensimmäiseksi pianonsoiton oppaaksi. Kirjassa on runsas nelivärikuvitus.


Pianokoulu Pianoste

Pianoste on Lohjalla toimiva yksityinen pianokoulu. Tarjoamme pianonsoiton opetusta niin lapsille kuin aikuisille.

Pianosteessa opetus lähtee oppilaan omista tavoitteista. Tunneilla voidaan soittaa monenlaista musiikkia klassisesta musiikista rock-musiikkiin. Tärkein tavoite on löytää ja kasvattaa oppilaan iloa soittamiseen. Hyvä instrumentin hallinta ja esim. nuottien opetteleminen ovat edellytyksiä hyvän soittotaidon luomiselle. Tunneilla pyritään monipuolisesti tutustumaan musiikin moniin lajeihin. Pidemmälle ehtineillä oppilailla omat toiveet ja tavoitteet ovat hyvin tärkeitä.

Tunteihin voi sisältyä myös korvakuulolta soittamista, improvisointia ja sointumerkeistä säestämistä. Koska oppilaan omat tavoitteet ovat Pianosteessa keskeisiä, emme noudata taiteen perusopetuksen mukaista opetussuunnitelmaa.

Soittoharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä. Aloittaa voi niin lapsena, nuorena, aikuisena tai eläkeläisenäkin. Nuorin soittajamme on tällä hetkellä 6-vuotias, vanhin n. 80- vuotias. Tervetuloa mukaan soittamisen kiehtovaan maailmaan!

Innostava oppikirja pianonsoittoon


Koskettimet soimaan 29€

Lapsen ensimmäinen pianokirja